OM TREATS

Inter Leather A/S

OM TREATS

TREATS er et internationalt brand der fremstiller tasker, punge og accessories til kvinder i alle aldre. Vores mission er at skabe en serie kvalitetsprodukter, der matcher kvinders krav til design og funktionalitet til en god pris.

Vores produktudvikling arbejder med et tidløst skandinavisk design, udvalgte kvalitets skindtyper, gennemtænkt funktionalitet og håndværks traditioner. Vores produkter er desuden kendetegnet ved stærke syninger, kvalitets lynlåse fra YKK og stærke metal-fittings.

Bag varemærket TREATS står Inter Leather A/S, der som virksomhed har mere end 50 års erfaring indenfor salg og produktion af skindtasker og punge. Inter Leather A/S har produceret og markedsført skindtasker og punge med varenavnet MONTANA siden 1957 og TREATS siden 2006.

FRA IDE TIL PRODUKT

Kvinder i alle aldre har brug for at organiserer sig og har brug for punge og tasker med alsidig funktionalitet i sit privatliv og sit arbejdsliv. Dette afspejler TREATS i det brede program af punge og tasker med gennemtænkte indretning og mange funktioner i det enkelte produkt så som flere typer rum, stropper, remme, hægter og juster- og regulerbarhed.

De praktiske og smukke skindprodukter, er ideelle til rejsen, arbejde, hverdag og fest. Produkt grupper TREATS fører indtil nu; rejsetasker, weekendtasker, computertasker, toilettasker, kosmetikpunge, etuier, halspunge, nøglesnore, mobilpunge, mobiltasker, clutches, kortpunge, traditionelle punge og tasker i alle størrelser.

OM VORES SKIND

Mange af TREATS taskerne er lavet i “åbent” læder, som er med til at give produkterne et flot mat look og en lækker blødhed. Skindet er nøje udvalgt og farvevariationer, naturlige mærker og andet uensartethed skal ikke anses som fejl, men som en del af skindets struktur og det der er med til at give produktet det’s unikke udseende. Det hører med til skindets naturlige egenskab og gør hver taske til et unikt produkt. Plej din taske med et skindprodukt og forlæng dens levetid.

Ruskind:
TREATS bruger jævnligt blød og lækker ruskind i vores produkter. Overfladen i ruskind gør at 100% farve ægthed ikke kan garanteres og lidt farve afsmitning kan forekomme. For at passe bedst på din ruskindstaske og det den kommer i kontakt med skal du forsøge at undgå kontakt med vand og behandle den med ruskinds beskyttelse.